Category Archives: TV-serie

28. Chans för oss alla

Länge har jag ältat familjen Kardashian. Hur kan de vara så populära trots att ingen av dom egentligen inte besitter någon talang. De har en tv-serie där man får följa deras vardag. Även ifall mycket är dirigerat så får man insyn på deras privatliv. De blottar sig själva och i gengäld blir de populära. Folk tittar ju på tv-serien. Däribland jag med.

Så summan av kardeshmumman. Det är imponerande att de lyckas bli så populära trots att de inte har någon talang. Hoppet är inte ute för de som känner att de inte har någon talang och vill bli populära. Se på Kardashian och bli inspirerad.

22 Mini mys morgon

Bra start på dagen, 20 min komedi på Viaplay!
Bra start på dagen, 20 min komedi på Viaplay!

Så här ser det ut för mig på morgonen! En skål Kornfleks och en kopp camomill te tillsammans med en reklamfri 20 minuters komediserie. Jag har betat av alla avsnitt av Modern Family på Netflix och nu är Happy Endings aktuellt på Viaplay. Det gör mig på gott humör och jag förlorar inte så mycket tid på morgonen eftersom avsnitten är på 20 minuter. Jag hinner äta min frukost avslappnat. Jag blir glad och harmonisk.

Det är tyvärr så att jag inte gör det här varje morgon. Det blir mest de morgnar jag är ledig eller har sovmorgon. Och därför blir hela grejen som en belöning, ett mini mys som introducerar dagen.

Älska vardagen!

11. Må bra tips/Skratt tips!

Nu har jag under sommaren periodvis tittat på TV-serien “New girl”. Denna vill jag rekomendera starkt! Tittade nyss på avsnitt 17 och 18 och kissade nästan på mig av skratt.

Om ni vill streama avsnitten från en dator så ska ni besöka www.swefilmer.com.

Nu har jag kramp i kinderna! Hahaha! Pust.

 

 

  Andra TV-serier i samma “skratt-klass”/kindkrampvarning:

* How I meet you mother   * Modern family                  * Outsourced                * Arrested development                      * 30 rock
        

Måste bara kommentera att klippningarna i serierna gör halva jobbet! Titta bara på Filip och Fredriks TV-program. Dessa TV-redigerare får på tok för dåligt erkännande!