Category Archives: App

23 Instagram

Bilder av ecemada på Instagram.
Bilder av ecemada på Instagram.

InstagramInstagram är ett fenomen som jag var ivrig över att börja använda när jag köpte mig en smartphone. Främst för de olika bildbehandlingarna man kunde göra men det ger mig så mycket mer.

Varför den tilltalar mig är för att de kreativa personerna jag följer är inspirerande. Jag mår så bra av bilderna liksom den där må bra känslan efter en riktigt bra film eller en bra låt med högt tempo.

heathrsmith skapar fantastiska mönster med trä.
ninadobrev är en skådespelerska som är en fri själ.
boygirlparty är en inspirerande illustratör.
thefitnations är kanske lite för mycket utseende fixerat ibland men man man får tips och påminnelse om att träna sig stark och behålla sig frisk.

Bilderna peppar mig till att göra saker, sätta igång liksom. Såg en bild på två tvillingtjejer som skrivit på fingrarna “Stay strong, move on”. Plötsligt så steg jag upp som ett skott ur sängen och började göra nytta.

Sen så är det lite kul att se vad ens kompisar har gillat för bilder också.

Funderar seriöst på att göra att instagram-konto till positiv inspiration… 1 timme senare: Det är skapat nu. Alias: “positivinspiration” så klart!

22 Mini mys morgon

Bra start på dagen, 20 min komedi på Viaplay!
Bra start på dagen, 20 min komedi på Viaplay!

Så här ser det ut för mig på morgonen! En skål Kornfleks och en kopp camomill te tillsammans med en reklamfri 20 minuters komediserie. Jag har betat av alla avsnitt av Modern Family på Netflix och nu är Happy Endings aktuellt på Viaplay. Det gör mig på gott humör och jag förlorar inte så mycket tid på morgonen eftersom avsnitten är på 20 minuter. Jag hinner äta min frukost avslappnat. Jag blir glad och harmonisk.

Det är tyvärr så att jag inte gör det här varje morgon. Det blir mest de morgnar jag är ledig eller har sovmorgon. Och därför blir hela grejen som en belöning, ett mini mys som introducerar dagen.

Älska vardagen!