8 Celluliter – kvinligt material att älska.

Nu finns det en stor risk att jag med detta inlägg inriktar mig på endast kvinnliga läsare. Men detta kan vara bra för killar/män att läsa också… tycker jag. Och så lovar jag att skriva om något som ni män kan må bra av längre fram…

Såg Sverige vinna OS-silver i triathlon idag/igår (det är ju så sent på kvällen nu). Bra jobbat Lisa Nordén! Det jag la märke till när tjejerna sprang var att de hade ju celluliter. Jag trodde att atleter inte hade det. Så då blev jag glad! Jag blev glad för att nu slipper jag må dåligt för att jag har det och för att jag inte gör något åt det. Jag blev glad för att jag nu vet att det inte egentligen går att göra något åt det, då även kvinliga atleter har det.

“Ni kvinnor är ju av sånt material. Må inte dåligt av det, alla ni har det.” sa min man till mig för några månader sen när jag beklagade mig över mina celluliter. Och att vi är av “sånt material” verkar verkligen oundvikligt. Bara att acceptera fakta.

Så det så. =)

3 thoughts on “8 Celluliter – kvinligt material att älska.”

  1. Vilken underbar blogg. Just sådant behöver jag. Vi blir ju annars alltid fullmatade av negativa händelser och åsikter.

    1. jaa vad roligt att du hittat hit! ska försöka blogga minst en gång per vecka. Har laddat nu med positiva intryck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.