9. Färg förverkligar inre skönhet och definerar din personlighet

Nu i “mogen” ålder uppfyller jag mina små drömmar vart efter varandra. Sedan jag varit ung tonåring har jag alltid velat byta hårfärger, men inte fått/kunnat/vågat, tja jag minns inte längre varför eller så fanns det för många anledningar. Hittills har jag testat alla färger förutom grönt och blått. Men blått tror jag att jag kommer komma till skott med snart. Har lite svårt för grön färg ännu då det påminner mig och gräs… Men jag har insett att man passar i alla hårfärger bara man sminkar sig bra. Killar har den förmånen att se grymma ut i alla hårfärger utan smink. Jag tycker det är så fränt med en mörkhårig kille som blir blond eller vithårig och en ljushårig kille som blir röd- eller svarthårig.

Här är lite bilder på kändisar som påverkat mig positivt och som jag har som utgångspunkt när jag pratar om färgat hår:

Först tänkte jag experimentera med hårfärgerna när mitt skulle börja bli grått, men jag insåg snabbt att jag inte orkade vänta. (Och naturligt färgat hår vände inte tillräckligt med blickar… säger uppmärksamhetssökaren jag). 2011 började jag färga håret efter att det varit helt naturligt (första bilden), men det är inte första gången jag färgar håret.

När jag var rödhårig sa jag till min kompis vid hisspegeln: “Jag ser ut som de modiga och galna karaktärerna i action- och sience fiction filmerna.” Mina hårfärger såg/ser så falska och overkliga ut, liksom si-fi/action filmerna är. Men lika mycket som jag tycker om att dagdrömma i dessa ibland monotona vardagar så vill jag piffa till dom. Liksom skapa spänning.

När jag ser mig själv i spegeln så känner jag mig som en mer definierad person/karaktär och jag blir främst glad. Jag brukar ibland bli förvånad över den person jag ser i spegeln. Ser jag mig själv i en video eller ett klipp så tänker jag vid första ögonkastet “vem är det?” innan jag inser att det är jag själv. Man liksom föreställer sig att man ser ut på ett sätt och oftast tror man att man är snyggare än vad man är. Det är väl det som är inre skönhet… Så att jag blir glad när jag ser mig själv i färgat, galet hår så kanske det speglar min inre skönhet mer…?

Het tips! Googla “colored hair” och välj stor bildkvalitet och inspireras av bilderna.

2 thoughts on “9. Färg förverkligar inre skönhet och definerar din personlighet”

  1. Jag älskar den ljuslila färgen på både dig och kelly osbourne! Vad blir nästa färg? Eller hr du redan ny?;) Kram!

    1. Tack tack! Tror det lutar mot blått men väntar nog ett tag, är fortfarande nöjd med ljuslila. Snart blir det en ny frilla för dig va? Spännande!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.