10. Enkel reklam, stor påverkan

Jag förstår egentligen inte varför Nivea gör reklam för sina produkter, kanske för att fånga uppmärksamhet för nya användare, för att produkten i sig är super bra. Och om något man säljer är riktigt bra så behövs ingen reklam för att det kommer att säljas av sig själv.

Till exempel, det var länge sen jag såg reklam på TV för BMW, Mercedes eller Audi. Men andra bilmärken ser man reklam av titt som tätt på TV och tunnelbana. Visst finns reklam för BMW, det ser man när man går in på deras hemsida… Reklamen kanske visas i andra länder där försäljningen kanske inte går så bra. Men det har jag svårt att tänka mig… =)

Jag som trogen Nivea användare tyckte jag att den här reklamen verkligen fångade upp det som Nivea är. Och det är inte bilden i sig som gör den effekten, utan känslan man får när man ser hela reklamen. Mycket professionellt! Jag är imponerad!

Eller kan det vara så att Nivea gör reklam för oss redan trogna kunder, för att visa sin tacksamhet? I sånna fall: Tack Nivea!

2 thoughts on “10. Enkel reklam, stor påverkan”

  1. Jag vet varför Nivea måste göra reklam! Jag är en av dom som inte gillar Nivea…testade en av deras fuktkrämer en gång då jag glömt min och Nivea var enda alternativet på den ICA-affär jag hade tillgång till. Jag fick kliande röda utslag i hela ansiktet efter 1 dag, jag trodde det var för att jag var så torr i huden så jag smorde in ÄNNU mer kräm och det vart tio resor värre =D Tog typ 2 veckor att få bort allt efter jag slutade med krämen. Känslig hy eller dålig produkt? Jag provar inte igen iaf =) Kram påde!

    1. hahaha, vad rolig du är! ne Nivea är nog inget för dig då. min hud och Nivea passar väl bra ihop… =S ska vi se om mitt nästa inlägg gör dig lite gladare då… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.