12. Total recall

Såg filmen TOTAL RECALL på bio den 9 augusti, ett tag sen nu, men det tar för mig ibland ett tag att smälta och bearbeta vissa saker här uppe (duttar pekfingret mot pannan).

Gillar man action och fantasi som jag gör så tycker man nog att filmen är riktigt bra! Blev imponerad av smådetaljer som pengar med Barack Obama på eller telefon i handen. Och det spelar ingen roll att man vet att det är fysiskt omöjligt att ett tåg passerar från ena till den andra sidan av jorden, alltså rakt igenom jorden, genom kärnan och allt, för att de flesta av oss (även om bara som barn) har väl fantiserat om vart på jordgloben man skulle hamna om man grävde en grop rakt genom jorden. Det är en enkel idé som är så genomtänkt i filmen och som imponerar mig. Men nog om filmen.

Jag blev så glad över att tjejen som satt bredvid mig (kanske lika ung som jag) njöt och imponerades av filmens alla action scener. Det var inte pojkvännen som hade släpat med henne till bion, utan hon tyckte om filmen. Jag blir så glad när jag upplever att jag inte är ensam om att tycka om saker och ting! Och jag blev glad över att jag inte var ensam om att vara som jag är.

Positiv Inspiration (PI) tips: Så för att må bra och känna genenskap bör man nog leta upp grupper/kurser där alla är för att de vill det och tycker om det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.