14. Jag är psykiskt stimulerad

Just nu har jag börjat plugga två distanskurser (utan sammankomster – föreläsningar och examination sker genom internetplattformen Ping Pong) via Högskolan i Jönköping. De är 7,5 hp var och heter Fotografi – visuell kommunikation och Digital bildbehandling.

Jag har nyligen upptäckt min hobby, och dessa två kurser passar perfekt till mina fritidsintressen. Men den stora upptäckten är dock att jag blir så enormt stimulerad – psykiskt. Allt jag lär mig kan jag använda i andra sammanhang också.

Läste t.ex. om konstruktiv kritik och hur man ska tänka och göra för att ge konstruktiv kritik vid bildanalys t.ex. Med denna kunskap kan jag nu träna på vid kritik på andra saker.

Jag vill rekommendera alla som är intresserade av media och estetiska ämnen att läsa denna kurs då den inte kommer att pågå i så många omgångar till. Sök via www.antagning.se!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.