19 Make up

Sandra Holmblom och hennes kreativa sminkning i Metro 13-06-14
Sandra Holmblom och hennes kreativa sminkning i Metro 13-06-14

Jag har inte haft inspirations-torka! Jag har haft lite problem med att komma igång med min nya Mac, som jag just nu älskar! Sen så har jag varit lite upptagen. Men nu hoppas jag på enklare och lättåtkomligt bloggande för min del och för er del mer inspiration. Här är material jag samlat på mig under tiden och som jag vill dela med mig. Såg denna artikel i Metro 13-06-14. De är en smakfull balans mellan ansiktsmålning (som man fick som barn) och detaljerad sminkning. Jag hoppas ni gillar kreativiteten som jag blev inspirerad av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.