24 En riktig tidning slår allt virtuellt!

TidningDet är en speciell känsla att få hem en tidning i brevlådan, något som man vill få, och som man prenumererar på. Det är den utvalda tidningen som stimulerar mig, innehållet intresserar mig och får mig att må bra!

Artikeln i bilden är från tidningen “Kicks” som jag får för att jag är medlem hos kosmetik-butiken “Kicks”. Det är väldigt förmånligt att vara medlem hos dom. Man får bonus och rabatt kuponger OCH tidningen som innehåller bara positiva och inspirerande artiklar och tips. Tidningen har mest artiklar för kvinnor men de har på senare tid ökat på med artiklar för män.

Mys!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.