5 Som att jag funnit en helt ny värld

Jag vet inte om jag är en väldigt lättroad människa men när jag upptäckte dessa hemsidor, som jag ska berätta om här, så blev jag helt utom mig.

www.moderskeppet.se
Mycket pedagisk sida!
www.photoshoprecept.se
Det finns även en i bok format!

Är man bild- och Photoshop intresserad så kommer man att ägna många timmar på dessa hemsidor. Och det som är underbart är att det finns inga dolda avgifter, att man måste registrera sig och sånt tjafs. Det är bara att starta Webb-TV och börja utbilda sig eller följa instruktionerna.

När man finner sidor som dessa blir man ivrigt glad. Hoppas ni kan ha nytta av dessa sidor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.